Caută
Close this search box.

Susțin transformarea ta

Am convingerea că în fiecare dintre noi există o ființă minunată care merită să fie descoperită. 

Scopul meu este să îți ofer o experiență memorabilă, în care să te simți unic și liber. Să te ghidez să îți descoperi vocea care te definește. Să te ajut să vezi că omul care livrează cuvintele este mai important decât tehnica de livrare într-un discurs sau o prezentare. 

Nu există un discurs mai bun decât omul care îl rostește. A fi un bun comunicator este un proces de cunoaștere și de devenire. Și exact asta vom lucra împreună. 

Comunicare 360° pentru o prezență eliberată și un business sau o carieră (și mai) profitabile

Program personalizat în care lucrezi direct cu mine online 1:1 timp de 10 săptămâni. 

Treci printr-un proces profund de autocunoaștere și dezvoltare. Îți descoperi stilul unic de comunicare. Înveți ce și cum să faci în cazul aparițiilor publice. Descoperi care este strategia de comunicare potrivită pentru tine și business-ul sau cariera ta. Afli cum să te poziționezi pentru o mai mare vizibilitate și credibilitate.

Clarifică-ți comunicarea

Sesiune unică online de 90 de minute în care discutăm despre un subiect specific de comunicare la alegerea ta. Poate fi o situație care te preocupă, o conversație delicată pe care urmează să o ai și nu știi cum să o abordezi, o prezentare sau o apariție publică, etc. Te ghidez printr-un proces riguros de analiză, explorăm opțiunile pe care le ai în prezent și posibilitățile pe care le poți accesa în viitor și definim acțiunile concrete pe care le vei realiza. 

Rafinează-ți comunicarea

Ai deja o prezentare înregistrată (discurs, workshop, webinar, masterclass, live pe social media, etc.) și vrei recomandări asupra aspectelor pe care le poți îmbunătăți? Îți voi analiza prezentarea prin prisma a peste 50 de competențe cheie și vom discuta online 1:1 timp de 90 de minute. Primești și un document cu recomandări scrise. 

Testimoniale

Ce spun clienții mei

Abonează-te la Newsletter

Îți trimit săptămânal idei, sfaturi și recomandări care să te inspire în comunicarea ta